Ota yhteyttä

Olit sitten työnantaja tai -hakija, olemme palveluksessasi. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää.

Tiimimme

Yksi henkilöistä Mestareiden takana on yrittäjäperheen vesa, Kallion Timppa. Hän kuvailee olevansa liima, joka pitää kaiken koossa. Liiketaloustaustaiselle Timolle on tärkeää johtaa omalla esimerkillään ja että kaikista pidetään huolta: “Yleisesti ottaen voi sanoa, että työyhteisöstä muodostuu ystäviä ja annetaan jatkuvasti tukea toinen toisellemme”hän kiteyttää. Jos haluat lukea, kuinka ystävykset pistivät Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n pystyyn, klikkaa tänne  -Mestareiden tarina-

 

Suosikki Mestarit -olut: Uusi tupla-IPA
Lempielokuva: Glengarry Glen Ross

Joni on toinen Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n perustajista. Hän ei ollut koskaan haaveillut ryhtyvänsä yrittäjäksi ennen kuin näki ja koki työelämässä, miten asiat tehdään huonosti. Joni on vastuussa Mestareilla enemmän numeropuolesta, kun taas Timo hoitaa kuulemma luovuutta vaativat hommat. Jos Joni olisi jokin rakennustarvike, hän olisi timanttipora periksiantamattomuutensa vuoksi. Häntä on kuvailtu myös reiluksi esimieheksi. Käy lukemassa myös täältä, miten kalareissu liittyy Mestareiden syntytarinaan: -Mestareiden tarina-

 

Suosikki Mestarit -olut: IPA
Lempielokuva: Avengers Infinity War

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n ensimmäinen virallinen työntekijä Kervisen Pekka on innokas kalamies. Rauhallinen Pekka toimii myynnin puolella ja hoitaa Mestareilla pääsääntöisesti henkilöstövuokrausta ja ohessa myös suorarekrytointeja. Hän on koulutukseltaan ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Jos hän olisi jokin rakennustarvike, hän olisi tönäri eli työntömitta. Wikipedia kertoo työntömitasta seuraavaa: ”Työntömitta on yleensä alle 200 millimetrin etäisyyksien mittaamiseen tarkoitettu mittalaite, jolla voidaan mitata kappaleiden paksuuksia, sisämittoja ja syvyyksiä tyypillisesti 0,1-0,02 millimetrin tarkkuudella.”

 

Suosikki Mestarit-olut: IPA

Lempielokuva: Vihollinen porteilla

Juuso Erkkilä

Henkilöstökonsultti

Toimiston Wikipediaksi itseään tituleeraava Juuso Erkkilä on Mestareiden toimistoporukan kuopus. Porilainen Juuso on merkonomi, joka on aiemmin kierrellyt ”telehommissa” ympäri Suomen. Mestari hän on ollut elokuusta 2017 saakka. Hänelle tärkeintä työssä on kohdata kaikki ihmiset vertaisinaan. Hän työskentelee myös paljon asiakasrajapinnassa ja pitää hyvää huolta työntekijöistä, kuten kollegatkin. Tämä onkin yksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n toiminnan kulmakivistä. Jos huumorintajuinen Juuso olisi jokin rakennustarvike, hän kertoo, että olisi puuhöylä.

Suosikki Mestarit-olut: Vehnäolut
Lempielokuva:
Iron Man

Maksim Myöhänen

Henkilöstökonsultti

Maksim Myöhänen

Kouvolasta alun perin kotoisin oleva Maksim Myöhänen kertoo istuneensa noin vuosi sitten kahvilassa ja pohtineensa, millaisia töitä tahtoisi tehdä listaten häntä kiinnostavia firmoja. Mestariksi hän siis päätyi ottamalla reippaasti itse yhteyttä yritykseen ilmoittamalla, että haluaisi töihin. Niinpä hän muutti pääkaupunkiseudulle ja aloitti Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä yhtenä henkilöstökonsulteista. Maksim on aiemmin ollut viitisen vuotta myyntialalla ja nykyään hänen työnkuvansa on monipuolinen sisältäen niin myyntiä, rekrytointia kuin asiakasvastuutakin. Maksim tarttuu herkästi tuumasta toimeen ja kuvailee itseään vasaraksi, koska hän haluaa nopeasti saada asiat naulattua paikoilleen.

Suosikki Mestarit-olut: Ei ainakaan Pils
Lempielokuva:
Wolf of Wall Street

JP Huttunen

Henkilöstökonsultti

J-P Huttunen on markkinoinnin merkonomi. Hän ei kuitenkaan ole niitä töitä juurikaan tehnyt, koska myynti-ja logistiikkahommat veivät mukanaan. Ennen kuin J-P siirtyi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n palvelukseen, hän keräsi kannustimiaan sähkötarvikepuolella. Mestareille hänet palkattiin yhdeltä istumalta ja heti työhaastattelun päätteeksi paiskattiin kättä yhteistyön merkiksi. Jos J-P olisi jokin rakennusalaan liittyvä apuväline, hän olisi omien sanojensa mukaan sirkkeli, koska sirkkeli pyörii vinhaa vauhtia ja tekee kaiken täysillä. Huumorintajuinen J-P on ”firman kummelihahmo”, vaikka virallisesti titteli taitaa olla ”henkilöstökonsultti”.

 

Suosikki Mestarit -olut: Amber Ale
Lempielokuva: Haihurrikaani

Lasse Sopanen

Henkilöstökonsultti

Mestareiden tuorein vahvistus Lasse on innokas uuden oppija. Hänen työhistoriansa juontaa juurensa niin logistiikka-alalta kuin rakennuksilta, josta onkin alan ymmärrystä ja kokemusta kertynyt. Lassea myyntityö alkoi kiinnostaa ja vei mennessään kun sai mahdollisuuden Mestareilta. Lassen vapaa-aika kuluu leppoisasti urheilun sekä hyvän ruuan parissa. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä Lasse arvostaa toimiston hyvää ilmapiiriä ja tietynlaista rehtiä suoraselkäisyyttä, joka huokuu koko porukasta. Jos huumorintajuinen Lasse olisi rakennustarvike, hän olisi tietenkin katupora.

Suosikki Mestarit-olut: Vehnäolut
Lempielokuva: Surfers paradise

Dominik Flod

Henkilöstöassistentti

Jos Alexandra Nybonn olisi jokin rakennustarvike, hän olisi nippuside, koska pitää asiat kasassa. Koulutukseltaan Alexandra on merkonomi ja hänen työtaustansa on vahvasti taloushallinnon sekä kirjanpidon parissa. Mestariksi nainen päätyi sattumalta ystävän suosituksesta, kun haettiin lisävahvistuksia Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n talouspuolelle. Vapaa-ajallaan kuntosalilla sekä perheen kanssa aikaa viettävä Alexandra kertoo, että on sulautunut huumorintajuiseen Mestareiden porukkaan hyvin. ”En voisi toivoa parempaa työpaikkaa” hän kiittelee.

Lempielokuva: Luokkakokous
Suosikki Mestarit-olut: Ei juo olutta, mutta toivoo Mestarit-siideriä jossain vaiheessa valikoimiin.

Erika Juntunen on kotoisin Lapista ja kotiutunut pääkaupunkiseudulle muutama vuosi sitten. Hänellä on kymmenen vuoden työhistoria henkilöstönvuokrauksen parissa. Näihin tehtäviin hän päätyi suoraan liiketalouden tradenomi -opintojensa koulunpenkiltä. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä Erika on työskennellyt syyskuusta 2018 asti ja hänen työkuvaansa kuuluu pääsääntöisesti taloushallinnon pyörittäminen sekä tietosuoja-asiat. Erika tuo toimiston jengiin kaivattua naisenergiaa. Jos Erika olisi rakennustarvike, hän olisi prikka, eli aluslaatta, jota käytetään ruuvin tai mutterin alla. Prikka on tärkeä, koska muuten ruuvi ei ole tarpeeksi tukevasti paikallaan.

Suosikki Mestarit -olut: Venhäolut
Lempielokuva: Deadpool

Olemme tavoitettavissa

Toimistomme
Gräsantörmä 2
02200 Espoo,
Suomi

Y-tunnus
2788055-4

Verkkolaskutusosoite
003727880554

Välittäjätunnus
003708599126

Välittäjä
Liaison Technologies

Ota yhteyttä

Certified by:

Vierailijoille:

Toimistomme

Gräsantörmä 2
02200 Espoo, Suomi
Tietosuoja
Yrityksille:

Timo Kallio

040 554 9020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi
Työnhakijalle:

Joni Flod

050 379 8507
joni.flod@henkilostomestarit.fi