Mitä sertifikaatit merkitsevät Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä?

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä sertifikaatit eivät ole vain nettisivujen koristeita, tauluja seinillä tai sananhelinää, vaan aivan relevantteja, tärkeitä ja aitoja meriittejä meille henkilöstömestareille.

18. marras 2019

Jos kurkkaat Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n nettisivujen alalaitaa, näet koko joukon kuvia erilaisista sertifikaateista. Ne eivät toki ole vain nettisivujen koristeita tai sananhelinää, vaan aivan relevantteja, tärkeitä ja aitoja meriittejä meille henkilöstömestareille.

  • AA luottoluokitus kertoo siitä, että Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä on Bisnoden luokitusten mukaisesti hyvä luottoluokitus ja keskimääräistä pienempi luottoriski.
  • Menestyjät -sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan. Nämä kategoriat ovat yritysjohdon osaavuus, työntekijöiden omistautuneisuus, prosessien tehokkuus sekä asiakasymmärrys. Mestarit ovat mukana Menestyjät -listalla harvoina rakennusalan henkilöstövuokrausfirmoina Uudeltamaalta.

 

Tilaajavastuun merkit kertovat, että lakisääteiset asiat ovat kunnossa

  • Luotettava kumppani merkitsee sitä, että yrityksellä on tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kunnossa.  Näin ollen yritys voi näyttää olevansa rehellinen toimija, luotettava kumppani.
  • Veronumero.fi on niin ikään Tilaajavastuun ylläpitämä rekisteri. Palvelu tuo rakennusalan toimijoille välineet lakisääteisten velvollisuuksien hoitoon. Tämä helpottaa työmaakohtaisen urakka- ja työntekijätiedon hallintaa ja raportointia viranomaisille.
  • Valttikortti toimittaa työturvallisuuslain edellyttämät kuvalliset henkilökortit henkilöstölle.

Lue myös: Mestareille myönnettiin Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti

Liittyvät uutiset

Keitä ne on ne Mestarit? Hallinto

4. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 2

3. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 1

31. tammi 2020 Lue lisää >

Millainen on hyvä esimies?

28. marras 2019 Lue lisää >

Certified by:

Vierailijoille:

Toimistomme

Gräsantörmä 2
02200 Espoo, Suomi
Tietosuoja
Yrityksille:

Timo Kallio

040 554 9020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi
Työnhakijalle:

Joni Flod

050 379 8507
joni.flod@henkilostomestarit.fi