Mestarit sai neljä uutta nimikko-olutta

Valtavan suuren suosion vuoksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä päätettiin panna lisää omia nimikko-oluita. Tällä kertaa Mestareille on pullotettu uutta NEIPA-olutta, Indian Pale Lageria, American Pale Alea sekä oma stout.

25. heinä 2019

Kevät toi kevät toi muurarin ja hänelle myös ikioman Mestarit -oluen! Nimittäin valtavan suuren suosion vuoksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä päätettiin panna lisää omia nimikko-oluita. Tällä kertaa Mestareille on pullotettu uutta NEIPA-olutta, Indian Pale Lageria, American Pale Alea sekä oma stout. Mikäpä sopisikaan kauniiseen kesäpäivään paremmin kuin kylmä huurteinen.

NEIPA: Valtavan suuren suosion saavuttanut Mestarit IPA on saanut vekkulin pikkuveljen. Tämä sameahko NEIPA-henkinen ystävä on tarkoitettu meille kaikille Mestareille, jotka ansaitsemme raikkaan sitruksisen olutnautinnon tehokkaan työpäivän jälkeen.

IPL: Mestarit Henkilöstöpalveut Oy tarjoaa perinteisen El Dorado Indian Pale Lagerin harjannostajaisten tunnelmankohottajaksi tai lauantaisaunan jälkeen. Kepeä maku tuo mieleen iloisia muistoja, aivan kuten hyvä työyhteisökin.

APA: Luonteikas American Pale Ale on kaikille kirvesmiehille ja -naisille sekä heille, jotka arvostavat vankkaa tekemistä ja laatua. Samoja asioita kunnioitetaan myös Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

STOUT: ”Meistä tuli muurareita…” Mestareiden oma Stout valmistetaan käsityöläisen ammattitaidolla ja samanlaisella intohimolla kuin taitava muurari tekee työtään. Sellaista mentaliteettia myös Mestareilla halutaan vaalia.

Mikä näistä sopisi parhaiten sinun makunystyröillesi?

Lue myös: https://henkilostomestarit.fi/minkalainen-mestarit-olut-on-sinun-makuusi/

Liittyvät uutiset

Keitä ne on ne Mestarit? Hallinto

4. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 2

3. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 1

31. tammi 2020 Lue lisää >

Millainen on hyvä esimies?

28. marras 2019 Lue lisää >

Certified by:

Vierailijoille:

Toimistomme

Gräsantörmä 2
02200 Espoo, Suomi
Tietosuoja
Yrityksille:

Timo Kallio

040 554 9020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi
Työnhakijalle:

Joni Flod

050 379 8507
joni.flod@henkilostomestarit.fi