Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy vieraili Radio Suomipopin Aamulypsyssä

Mestareiden Timo Kallio ja Juuso Erkkilä hiippailivat ani varhain Sanomataloon mukanaan talven pakkasissa lämmittäviä Mestarit -pipoja sekä tietenkin Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n omaa olutta.

22. helmi 2019

Radio Suomipopin Aamulypsyä kuunnellaan usein Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä Espoossa. Eräänä aamuna lypsyä juontava Jaajo Linnonmaa mainitsi haluavansa käyntikortin, jossa lukee vain ja ainoastaan “MESTARI”. Tästä inspiroituneena Mestareiden toimistolla keksittiin idea henkilöstömestareiden tuomisesta Aamulypsyn väen tietoisuuteen.

Niinpä 23.1.2019 Mestareiden Timo Kallio ja Juuso Erkkilä hiippailivat ani varhain Sanomataloon mukanaan talven pakkasissa lämmittäviä Mestarit -pipoja sekä tietenkin Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n omaa olutta

“Meillä kävi täällä Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Yrittäjältä toiselle, mestarilta mestarille ja ruokaharrastajalta toiselle.” tarinoi tuolloin Jaajo, joka on itsekin espoolainen yrittäjä. “Aamulypsyn vakiokuuntelijat niin toi meille siis tänne tottakai Mestarit -pipon ja sitten täällä on kuulemma oluttakin!” hän jatkoi innoissaan.

“Mestarit -pipo hei, se nähdään oikeesti meitsin päässä tänään”, kiitteli myös Anni Hautala.

“Katoin just niin täältähän löytyy Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy niin liikevaihto neljä miljoonaa”, jatkoi Perälän Juha ilmeisen pikaisen Google-haun jälkeen. Perälä vitsaili myös tämän huomattuaan, että kylmän oluen sijaan olisi pitänyt tuoda kylmää käteistä.

Liittyvät uutiset

Keitä ne on ne Mestarit? Hallinto

4. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 2

3. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 1

31. tammi 2020 Lue lisää >

Millainen on hyvä esimies?

28. marras 2019 Lue lisää >

Certified by:

Vierailijoille:

Toimistomme

Gräsantörmä 2
02200 Espoo, Suomi
Tietosuoja
Yrityksille:

Timo Kallio

040 554 9020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi
Työnhakijalle:

Joni Flod

050 379 8507
joni.flod@henkilostomestarit.fi