Mestareille myönnettiin Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti

Mestarit on nyt mukana Kauppalehden Menestyjät -listalla. Kyseinen sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan.

15. maalis 2019

Kuten ehkä innokkaimmat henkilöstömestareiden nettisivuilla viihtyjät ovat voineet jo pistää sivun alalaidasta merkille, vuoden alussa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy sai työmaakypäräänsä yhden sulan lisää. Nimittäin Mestarit on nyt mukana Kauppalehden Menestyjät -listalla. Kyseinen sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan. Nämä kategoriat ovat yritysjohdon osaavuus, työntekijöiden omistautuneisuus, prosessien tehokkuus sekä asiakasymmärrys.

Yritykset, joille sertifikaatti myönnetään, saavat Alma Talentin laatimassa menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä sadasta. Alma Talent Tietopalvelut tekevät vuosittain tilinpäätöstiotojen perusteella analyysin, johon tämä pisteytys pohjautuu. Menestyjäluokituksessa mitataan peräti kuutta eri osa-aluetta, kuten kasvua, tulosta, vakavaraisuutta ja kannattavuutta. Mestarit pääsivät listalle harvoina rakennusalan henkilöstövuokrausfirmoina Uudeltamaalta pistein 66.

Kauppalehden myöntämä Menestyjät -sertifikaatti on Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:lle merkittävä meriitti. Nimittäin sertifikaatin saamiseksi tarvitaan muutakin kuin moitteetonta maksukykyä. Yksi Mestareiden tärkeimmistä arvoista on henkilöstöstä huolehtiminen. Tämä sertifikaatti osoittaa, että sillä saralla asioita tosiaan on tehty oikein. Menestys ja tulos bisneselämässä pohjautuu aina paitsi ammattitaitoiseen ja pätevään yritysjohtoon, myös sitoutuneisiin, tyytyväisiin työntekijöihin.

Liittyvät uutiset

Keitä ne on ne Mestarit? Hallinto

4. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 2

3. helmi 2020 Lue lisää >

Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 1

31. tammi 2020 Lue lisää >

Millainen on hyvä esimies?

28. marras 2019 Lue lisää >

Certified by:

Vierailijoille:

Toimistomme

Gräsantörmä 2
02200 Espoo, Suomi
Tietosuoja
Yrityksille:

Timo Kallio

040 554 9020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi
Työnhakijalle:

Joni Flod

050 379 8507
joni.flod@henkilostomestarit.fi